JÍDELNÍČEK

Jídelní lístekod 29.4.2024 do 12.5.2024

 

Oběd

po

29.4.

Varianta 1

3, 2, 9

Polévka cibulová s bramborami (1, 1a, 9), Vepřové maso v zelenině (1, 1a, 9), Rýže

Varianta 2

3, 9

Polévka cibulová s bramborami (1, 1a, 9), Rožnovská kapsa (7, 12), Brambory s máslem (7)

út

30.4.

Varianta 1

3, 2, 9

Polévka vločková (1, 1a, 9), Kuře na paprice (1, 1a,​​ 7), Houskové knedlíky (1, 3, 7)

Varianta 2

3, 9

Polévka vločková (1, 1a, 9), Vepřový bůček pečený, Strapačky se zelím (1, 12)

St

1.5.

 

  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Státní svátek – Nevaří se

 

čt

2.5.

Varianta 1

3, 9

Polévka kulajda (1, 1a,​​ 3,7), Rybí filety po novohradsku (1, 2, 4, 10), Bramborová kaše (7), Kompot

2​​ -​​ Polévka kulajda (1, 1a,​​ 3,7), Rybí filety po novohradsku (1, 2, 4,10), Bramborová kaše (7), Kompot

Varianta 2

3, 9

Polévka kulajda (1, 1a,​​ 3,7), Guláš hovězí debrecínský (1, 1a,), Těstoviny (1)

3.5.

Varianta 1

3, 9, 2

Polévka frankfurtská s párkem a bramborami (1, 1a,7), Buchty s tvarohem (1, 3, 7),​​ Mléko ochucené​​ (7)

Varianta 2

3, 9

Polévka frankfurtská s párkem a bramborami (1, 1a,​​ 7), Hovězí pečeně zbojnická (1, 1a), Rýže tříbarevná

so

4.5.

3, 2,​​ 9

Polévka s drožďovými knedlíčky (1, 1a,9), Těstoviny zapečené s uzeným masem a květákem (1, 3, 7), Salát ledový​​ 

 

ne

5.5.

3, 9

Polévka mrkvová s kapáním (1, 1a, 3, 7, 9), Krůtí řízek přírodní (1, 1a), Brambory šťouchané

2​​ -​​ Polévka mrkvová s kapáním (1, 1a, 3, 7, 9), Krůtí řízek přírodní (1, 1a), Brambory

 

po

6.5.

Varianta 1

3, 2, 9

Polévka zeleninová (1, 1a, 9), Hovězí roláda po cikánsku (1, 1a), Rýže

Varianta 2

3, 9

Polévka zeleninová (1, 1a, 9), Kuře grilované (1, 1a), Brambory, Dušená brokolice​​ 

 

St

8.5.

 

  ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Státní svátek – Nevaří se

 

út

7.5.

Varianta 1

3, 2, 9

Polévka pohanková (1a, 9), Pštrosí vejce (1,3,7), Bramborová kaše (7), Kompot

Varianta 2

3, 9

Polévka pohanková (1a, 9), Šunkové flíčky zapečené (1,3,7), Okurek st.

čt

9.5.

Varianta 1

3, 2,9

Polévka bramborová s houbami (1, 1a), Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (1, 1a, 4, 6, 9)

Varianta 2

3, 9

Polévka bramborová s houbami (1, 1a), Studentský řízek (1, 3, 7), Bramborová kaše s máslem (7), Salát okurkový

10.5.

Varianta 1

3, 9

Polévka z červené čočky (1, 1a), Kynuté knedlíky s povidly a perníkem (1, 1a, 3, 7)

2​​ -​​ Polévka z vaječné jíšky (1, 1a, 3, 9), Kynuté knedlíky s povidly a perníkem (1, 1a, 3, 7)

Varianta 2

3, 9

Polévka z červené čočky (1, 1a), Gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou se špenátem (1,7)

so

11.5.

3, 2, 9

Polévka špenátová (1, 1a, 3, 7), Kuřecí maso po horácku (1, 1a,7), Rýže

 

ne

12.5.

3, 9

Polévka hovězí se zeleninovými noky (1, 1a, 3, 9), Vepřový řízek smažený (1, 3, 7), Brambory s máslem (7), Salát mrkvový

2 ​​​​ -​​ Polévka hovězí se zeleninovými noky (1, 1a, 3, 9), Vepřový řízek přírodní (1, 1a), Brambory, Salát mrkvový

 

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Vypracovala : Simona Foltánová​​ ​​ nutriční​​ terapeutka, Martina Adámková – vedoucí stravovacího úseku