Jídelní lístek od 22.2.2021 do 7.3.2021
| Oběd | |
po 22.2. | Polévka kulajda (1a, 3, 7, 9), Vepřové výpečky (1a, 9), Dušený špenát (1a, 3, 7), Bramborové knedlíky (1a, 3), D2 – dietně upraveno | |
| Oběd | |
út 23.2. | Polévka hrachová (1a, 7), D2 - bramborová Maminčino kuře (1a, 7, 9), D2 – dietně upraveno | |
| Oběd | |
st 24.2. | Vývar z kostí s nudlemi (1a, 9), Svíčková na smetaně (1a, 7, 9, 10), Houskové knedlíky (1a, 3), D2 – dietně upraveno, D9 – se sorbitem | |
| Oběd | |
čt 25.2. | Polévka selská (1a, 7, 9), D2 – dietně upraveno Mletý řízek s nivou (1a, 7), Bramborová kaše s máslem (7), Kompot, D2 – dietně upraveno, D9 – dia kompot | |
| Oběd | |
pá 26.2. | Polévka s masovými knedlíčky (1, 1a, 3, 7, 9), Rýžový nákyp s broskvemi (1, 3, 7, 12), D9 – se sorbitem | |
| Oběd | |
so 27.2. | Polévka mrkvová s těstovinou (1a, 7, 9), Vepřový vrabec (1a, 9), Brambory šťouchané, Okurek st. (10), D2 – dietně upraveno, kompot | |
| Oběd | |
ne 28.2. | Polévka z vaječné jíšky (1a, 3, 7, 9), Hovězí maso vařené, Omáčka rajská (1a, 7), Těstoviny (1a), D2 – dietně upraveno, D9 – se sorbitem | |
| Oběd | |
po 1.3. | Varianta 1 Polévka zeleninová (1a, 7, 9), Francouzské brambory (1, 3, 7), Salát z hlávkového zelí s paprikou, D2 – dietně upraveno, salát ledový, D9 – dia salát | Varianta 2 Polévka zeleninová (1a, 7, 9), Kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou (1a, 7, 9, 10), Těstoviny barevné (1a) |
| Oběd | |
út 2.3. | Varianta 1 Polévka květáková (1a, 7, 9), Hovězí pečeně po cikánsku (1a, 9, 10), Rýže, D2 – dietně upraveno | Varianta 2 Polévka květáková (1a, 7, 9), Hermelín smažený (1a, 3, 7), Brambory, Omáčka tatarská (3, 10) |
| Oběd | |
st 3.3. | Varianta 1 Polévka s těstovinou (1a, 9), Králík pečený na anglické slanině (1a, 9), Zelí hlávkové (1a), Brambory, D2 – dietně upraveno, dušená zelenina, D9 – dia zelí | Varianta 2 Polévka s těstovinou (1a, 9), Cmunda po kaplicku (1a, 3, 7, 12) |
| Oběd | |
čt 4.3. | Varianta 1 Polévka kyselačka (1a, 7, 9), Smažený soukenický sekaný řízek (1, 1a, 3, 7), Bramborová kaše s máslem (7), Kompot | Varianta 2 Polévka kyselačka (1a, 7, 9), Hovězí plátek přírodní (1a, 9), Rýže, Salát okurkový |
| Oběd | |
pá 5.3. | Varianta 1 Polévka fazolová (1a, 7), D2 – s kroupami Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 1a, 3, 7), D9 – se sorbitem | Varianta 2 Polévka fazolová (1a, 7), Kuřecí roláda se slaninou a špenátem (1a, 1d, 6, 7, 10), Brambory šťouchané, Okurek st. (10) |
| Oběd | |
so 6.3. | Polévka s kapáním (1a, 3, 7, 9), Vepřová plec bratislavská (1a, 7, 9, 10), Těstoviny (1a), D2 – dietně upraveno | |
| Oběd | |
ne 7.3. | Polévka kapustová (1a, 7), D2 - zeleninová Kuřecí řízek smažený v sýrovém těstíčku (1a, 3, 7), Brambory, D2 – kuřecí řízek přírodní |
Změna jídelního lístku vyhrazena. Vypracovala a vytiskla: Valentová Mariana - vedoucí stravovacího úseku