JÍDELNÍČEK

Jídelní lístekod 22.2.2021 do 7.3.2021

 

Oběd

po

22.2.

Polévka kulajda (1a, 3, 7, 9),​​ 

Vepřové výpečky (1a, 9), Dušený špenát (1a, 3, 7), Bramborové knedlíky (1a, 3), D2 – dietně upraveno

 

Oběd

út

23.2.

Polévka hrachová (1a, 7),​​ D2 - bramborová

Maminčino kuře (1a, 7, 9), D2 – dietně upraveno

 

Oběd

st

24.2.

Vývar z kostí s nudlemi (1a, 9),​​ 

Svíčková na smetaně (1a, 7, 9, 10), Houskové knedlíky (1a, 3), D2 – dietně upraveno, D9 – se sorbitem

 

Oběd

čt

25.2.

Polévka selská (1a, 7, 9),​​ D2 – dietně upraveno

Mletý řízek s nivou (1a, 7), Bramborová kaše s máslem (7), Kompot, D2 – dietně upraveno, D9 – dia kompot

 

Oběd

26.2.

Polévka s masovými knedlíčky (1, 1a, 3, 7, 9),​​ 

Rýžový nákyp s​​ broskvemi​​ (1, 3, 7, 12), D9 – se sorbitem

 

Oběd

so

27.2.

Polévka mrkvová s těstovinou (1a, 7, 9),​​ 

Vepřový vrabec (1a, 9),​​ Brambory šťouchané, Okurek st. (10), D2 – dietně upraveno, kompot

 

Oběd

ne

28.2.

Polévka z vaječné jíšky (1a, 3, 7, 9),​​ 

Hovězí maso vařené, Omáčka rajská (1a, 7), Těstoviny (1a), D2 – dietně upraveno, D9 – se sorbitem

 

Oběd

po

1.3.

Varianta 1

Polévka zeleninová (1a, 7, 9),​​ 

Francouzské brambory (1, 3, 7), Salát z hlávkového zelí s paprikou,​​ 

D2 – dietně upraveno, salát ledový, D9 – dia salát

Varianta 2

Polévka zeleninová (1a, 7, 9),​​ 

Kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou (1a, 7, 9, 10), Těstoviny barevné (1a)

 

Oběd

út

2.3.

Varianta 1

Polévka květáková (1a, 7, 9),​​ 

Hovězí pečeně po cikánsku (1a, 9, 10), Rýže,​​ 

D2 – dietně upraveno

Varianta 2

Polévka květáková (1a, 7, 9),​​ 

Hermelín smažený (1a, 3, 7), Brambory, Omáčka tatarská (3, 10)

 

Oběd

st

3.3.

Varianta 1

Polévka s těstovinou (1a, 9),​​ 

Králík pečený na anglické slanině (1a, 9), Zelí hlávkové (1a), Brambory,​​ 

D2 – dietně upraveno, dušená zelenina, D9 – dia zelí

Varianta 2

Polévka s těstovinou (1a, 9),​​ 

Cmunda po kaplicku (1a, 3, 7, 12)

 

Oběd

čt

4.3.

Varianta 1

Polévka kyselačka (1a, 7, 9),​​ 

Smažený soukenický sekaný řízek (1, 1a, 3, 7), Bramborová kaše s máslem (7), Kompot

Varianta 2

Polévka kyselačka (1a, 7, 9),​​ 

Hovězí plátek přírodní (1a, 9), Rýže, Salát okurkový

 

Oběd

5.3.

Varianta 1

Polévka fazolová (1a, 7),​​ D2 – s kroupami

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1, 1a, 3, 7), D9 – se sorbitem

Varianta 2

Polévka fazolová (1a, 7),​​ 

Kuřecí roláda se slaninou a špenátem (1a, 1d, 6, 7, 10), Brambory šťouchané, Okurek st. (10)

 

Oběd

so

6.3.

Polévka s kapáním (1a, 3, 7, 9),​​ 

Vepřová plec bratislavská (1a, 7, 9, 10), Těstoviny (1a), D2 – dietně upraveno

 

Oběd

ne

7.3.

Polévka kapustová (1a, 7),​​ D2 - zeleninová

Kuřecí řízek smažený v sýrovém těstíčku (1a, 3, 7), Brambory, D2 – kuřecí řízek přírodní

Změna jídelního lístku vyhrazena. ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ Vypracovala a vytiskla: Valentová Mariana - vedoucí stravovacího úseku