👼 ROZVOJ PALIATIVNÍ PÉČE V DOMOVĚ PRO SENIORY

Českotřebovský Domov pro seniory je jedním z 15 Domovů v ČR (a jediný v Pardubickém kraji), který uspěl s žádostí v grantovém řízení Nadačního fondu ABAKUS (dříve AVAST) (https://abakus.cz/), a díky tomu budeme dva roky intenzivně pracovat na zavádění paliativní péče ve všech souvislostech, které k ní patří.
 
Čeká nás dlouhá a náročná cesta napříč těžkým tématem, se kterým se budeme učit vyrovnávat my i naši uživatelé a jejich rodiny.
 
Možnost být jednou z podporovaných organizací nám otevírá dveře k tomu, abychom se paliativou zabývali opravdu komplexně, pod vedením odborníků. Pomocnou ruku v celém dvouletém procesu vzdělávání a zavádění paliativní péče nám podává naše mentorka, Viera Ivanovová, které děkujeme za úvodní setkání a těšíme se na další spolupráci!
 
I přes náročnost tématu odcházení jsme připraveni se s novou zkušeností vypořádat, a tím přispět k dalšímu zkvalitňování námi poskytované služby.
 
Zajímá vás víc? Přečtěte si článek v únorovém čísle Českotřebovského zpravodaje nebo nás kontaktujte… Rádi se s vámi podělíme o to, co už víme🙂