📣OD PONDĚLÍ 7. 12. 2020 JSOU ZA ZPŘÍSNĚNÝCH PODMÍNEK MOŽNÉ NÁVŠTĚVY V DOMOVĚ PRO SENIORY!

Vzhledem k tomu, že období izolace je pro naše seniory už opravdu hodně dlouhé, a současně vzhledem k tomu, že vláda stanovila další výjimku pro návštěvy v pobytových zařízeních, stanovili jsme i v našem Domově pro seniory pravidla pro návštěvy.
 
PROSÍM, ABYSTE PRAVIDLA RESPEKTOVALI A NEHLEDALI CESTY, JAK JE OBEJÍT. My chceme vyhovět Vám a našim uživatelům, abyste se mohli setkat, současně si však nechceme pokazit dobrou epidemiologickou situaci v našem zařízení (od začátku plošného testování jsme bez výskytu pozitivních případů). Buďte proto i vy odpovědní a ač se vám pravidla budou zdát přísná, přijměte je. Snažíme se vyhovět každému, kdo se chce se svými blízkými potkat, ale je naší snahou koordinovat počet cizích osob podle počtu příchozích a také podle počtu zájemců o návštěvu tak, aby nedocházelo k velké koncentraci cizích osob v zařízení a tím ke zvýšení rizika rozšíření nemoci COVID-19 v Domově pro seniory.
 
Od pondělí 7. 12. 2020 platí REZERVAČNÍ SYSTÉM.
☎ Termín návštěvy si dohodněte VE VŠEDNÍ DNY se sociální pracovnicí – Bc. Zuzana Šimková, DiS., tel. 465 503 403 nebo 736 518 028.
📅 Pro návštěvy jsou vyhrazeny dny pondělí a čtvrtek, vždy od 13 do 16 hod. V těchto dnech také budeme zajišťovat testování příchozích POC antigenními testy.
Dále je možné dohodnout návštěvu na sobotu v čase 13 – 16 hod., ale pro tento případ musí mít navštěvující osoba písemné potvrzení o tom, že jí byl proveden test na COVID nebo že onemocnění v uplynulých 90 dnech prodělala. NESTAČÍ SMS ZPRÁVA NEBO TISK Z E-MAILU.
 
PODROBNÁ PRAVIDLA PRO NÁVŠTĚVY A DALŠÍ POKYNY NALEZNETE ZDE
VĚNUJTE POKYNŮM POTŘEBNOU POZORNOST!
 

Závěrem upozorňuji, že stále platí možnost zprostředkování videohovoru. Bližší informace podá Helena Mechlová, DiS., vedoucí aktivizačního úseku, tel. 465 503 402 nebo 739 580 232.

Magdaléna Peterková, ředitelka