SOCIÁLNÍ SLUŽBY OCENĚNÉ NA DUHOVÉM KŘÍDLE 2020

Bylo mi velikou ctí včera převzít ocenění za činnost v sociálních službách a ve prospěch osob se zdravotním postižením v rámci vyhlašování ceny
DUHOVÉ KŘÍDLO 2020

 
Vyhlašovateli ceny jsou Pardubický kraj a Národní rada osob se zdravotním postižením Pardubického kraje. Už samotná nominace naší příspěvkové organizace byla pro mě – a věřím, že i pro řadu dalších kolegyň a kolegů – milým překvapením, a já za tuto nominaci velmi srdečně děkuji! Ještě milejší pak bylo sdělení, že jsme se dostali mezi finalisty.
To, že jsme se nakonec dostali až do trojice oceněných, je nepopsatelné… Obzvlášť v okolnostech letošního roku vnímám ocenění jako „živou vodu,“ kterou potřebujeme všichni nalít do žil… a za to děkuji odborné porotě.
 
Cenu Duhové křídlo 2020 v kategorii Poskytovatel sociálních služeb si odneslo Centrum sociální péče města Žamberk (gratulujeme🥳), naše Sociální služby Česká Třebová spolu s Domovem u fontány Přelouč pak obdržely čestný diplom…
 
Milé kolegyně, milí kolegové,
ocenění patří celé naší organizaci a vám všem, kteří se podílíte na jejím fungování. Letošní rok je (a ještě bude) pro nás všechny abnormálně náročný po všech stránkách, ale věřím, že pokud ještě najdeme síly a spojíme je, pak věta „Společně to zvládneme“ nebude jen klišé, ale fakt.
Děkuji Vám za Vaši práci v Sociálních službách Česká Třebová!
Magdaléna Peterková, ředitelka